Περιεχόμενα

e-mobiles: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ


Loading...

                                                                                                                                                      
Κινητά τηλέφωνα - Smartphones - Tablets - Ίντερνετ
Κινητά Τηλέφωνα, Smartphones και Tablets στις Εταιρείες
Όλα τα κινητά τηλέφωνα, Smartphones και Tablets που πωλούνται στις εταιρείες Κινητής Τηλεφωνίας ή παρέχονται δωρεάν με τα Προγράμματα Συμβολαίου και τα Πακέτα Ομιλίας.
Κινητά Τηλέφωνα, Smartphones και Tablets στα Καταστήματα
Όλα τα κινητά τηλέφωνα,Smartphones και Tablets που πωλούνται στα καταστήματα Κινητής Τηλεφωνίας και τα Πολυκαταστήματα. Προσφορές, ευκαιρίες, εκπτώσεις, ευκολίες πληρωμής
Οι εταιρείες κατασκευής κινητών τηλεφώνων. Ενημέρωση και πληροφόρησης για τους σύγχρονους τύπους κινητών τηλεφώνων, τα Smartphones, τα νέα προϊόντα  και τις μελλοντικές εξελίξεις τους αλλά και γιά παλαιότερους τύπους συσκευών και αξεσουάρ.
Tablets - Συγκρίσεις Τιμών

Κινητή Τηλεφωνία
Όλες οι εταιρείες που παρέχουν Κινητή Τηλεφωνία, Mobile Internet για Κινητή Τηλεφωνία και περιαγωγή, κινητά τηλέφωνα, Smartphones, αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα, ανταλλακτικά για κινητά τηλέφωνα, υπηρεσίες και service.
Όλες οι εταιρείες Κινητής Τηλεφωνίας και τα καταστήματα λιανικής που διαθέτουν Ηλεκτρονικό Κατάστημα για όλα ή για επιλεγμένα προϊόντα τους.
Προσφορές
Όλες οι προσφορές, οι εκπτώσεις και οι ευκαιρίες που παρέχουν οι Εταιρείες Κινητής Τηλεφωνίας και τα καταστήματα.
Εφαρμογές - Παιχνίδια
Που μπορείτε να βρείτε ις κατάλληλες εφαρμογές γιά το κινητό τηλέφωνό, Smartphone σας. Ποιές εφαρμογές προτείνουν οι κατασκεαστές κινητών τηλεφώνων.
Sony, PlayStation 4 - Microsoft, Xbox One
H Next Generation (Επόμενη Γενιά) από βιντεοκονσόλες και ηλεκτρονικά παιχνίδια γεννήθηκε.

                                                                                                                                                      
ΑΡΘΡΑ: ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Η Apple ανακοίνωσε, στην ετήσια, ειδική εκδήλωση που οργανώνει για τα μέσα ενημέρωσης, την κυκλοφορία του iPhone 6 σε δύο τύπους: Το 4.7 ιντσών iPhone 6 και το 5,5 ιντσών iPhone 6 Plus.
     Διαλέγοντας κινητό τηλέφωνο Smartphone - Το λειτουργικό σύστημα
Τα κυριότερα λειτουργικά συστήματα για κινητά τηλέφωνα Smartphones. Πλεονεκτήματα, αδυναμίες και τα κινητά τηλέφωνα που τα χρησιμοποιούν.
     Διαλέγοντας κινητό τηλέφωνο Smartphone - Η συσκευή
Τί να προσέξουμε διαλέγοντας τη συσκευή για το νέο μας κινητό τηλέφωνο Smartphone.
Σημαντικά σημεία της συσκευής και του λογισμικού που πρέπει να ελέγξουμε αν αποφασίσουμε να αγοράσουμε μεταχειρισμένο κινητό τηλέφωνο.
Συστάσεις και υποδείξεις για τη σωστή φόρτιση της μπαταρίας του κινητού τηλεφώνου και την επιμήκυνση της διάρκειας λειτουργίας του ανά φόρτιση.
Το χρηματικό ποσό που μπορούν να διαθέσουν οι περισσότεροι καταναλωτές για ηλεκτρονικές συσκευές (smartphone, tablet, laptop, desktop) εν μέσω οικονομικής κρίσης, είναι περιορισμένο. Ας αναρωτηθούμε...
Στήν εποχή μας, που τα γεγονότα και οι εξελίξεις είναι αδύνατον να γίνουν αντιληπτά εμπειρικά, οι αριθμοί ίσως μπορούν να δώσουν μία εικόνα σαφέστερη από τα κείμενα και τις συζητήσεις.
Είναι επικίνδυνη η οδήγηση με παράλληλη χρήση του κινητού τηλεφώνου; Είναι παράνομη; Τί προβλέπει ο Νόμος;
Οι τεχνολογικές εξελίξεις έδωσαν λύσεις σε πολλά προβλήματα του ανθρώπινου είδους, δημιουργώντας όμως ταυτόχρονα καινούρια προβλήματα. Το κινητό τηλέφωνο δεν πρόκειται να αποτελέσει εξαίρεση.
     Black Screen of Death – Η Μαύρη Οθόνη του Θανάτου
Δεν θα αναφερθούμε σε reset, reboot, Ctrl+Alt+Delete και πάτημα του sleep και του home ταυτόχρονα για 10 δευτερόλεπτα, αλλά θα πούμε λίγα λόγια για τη Μαύρη Οθόνη του Θανάτου, The Black Screen of Death, που εμφανίζεται μέσα στο μυαλό μας μόλις αντικρίσουμε την αντίστοιχη της συσκευής μας.

                                                                                                                                                      
ΑΡΘΡΑ: ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media), όπως το Facebook, το Twitter, το Youtube ή το Pinterest, αποτελούν τους "δρόμους", τις "πλατείες", τις "αίθουσες" και τα "δωμάτια" του Κυβερνοχώρου αλλά η αίσθηση του δημόσιου χώρου που μας δημιουργούν  είναι ψευδής.
     Kαφενείο το "Facebook"
Το Facebook είναι χωρίς αμφιβολία το δημοφιλέστερο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης παγκοσμίως. Στην Ελλάδα όμως η κυριαρχία του είναι συντριπτική.
     Κινητό Τηλέφωνο - Κινητό Ίντερνετ ή Τί κοινό έχουν οι Έλληνες με τους Κινέζους
Go Mobile: Οι Ελληνίδες, οι Έλληνες, το Κινητό Τηλέφωνο και το Κινητό Ίντερνετ. Οι στατιστικές της Google αποκαλύπτουν την καθημερινότητά μας και σχεδιάζουν το εθνικό μας προφίλ.
     Παγκόσμιος Πόλεμος στο Διαδίκτυο
Οι πόλεμοι έχουν πάντα οικονομικά κίνητρα. Το Ίντερνετ αποτελεί ένα χώρο παγκόσμιων οικονομικών συγκρούσεων και όχι μόνο.
     Διαδίκτυο και Παγκόσμιος Ιστός: Άσπρο, Μαύρο και Γκρίζες Ζώνες
Το Διαδίκτυο και ο Παγκόσμιος Ιστός που πριν από μερικές δεκαετίες αποτελούσαν μέρος των οραματισμών μερικών πρωτοπόρων, είναι πλέον μια απαραίτητη υποδομή και λειτουργία. Τί συμβαίνει όμως με το περιεχόμενο αυτού του ηλεκτρονικού "δούναι και λαβείν";
     Δωρεάν στο διαδίκτυο
Στο διαδίκτυο υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ιστοτόπων που προσφέρουν δωρεάν προϊόντα και υπηρεσίες. Πως μπορούμε να βρούμε και να εκμεταλλευτούμε αυτές τις ευκαιρίες μέσα στον γεμάτο παγίδες λαβυρίνθο του Ίντερνετ;
     Πώς να ελέγξουμε την αξιοπιστία ενός ιστοτόπου;
Είναι απολύτως απαραίτητο, όταν επισκεπτόμαστε έναν ιστότοπο για πρώτη φορα, να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις (απάτη, ιούς, spam, malware κ.λπ.).

                                                                                                                                                      
e-mobiles: ΠΩΣ ΝΑ!
Λύσεις, απαντήσεις και συστάσεις για το Κινητό Τηλέφωνο, τα Smartphones και την Κινητή Τηλεφωνία.
e-mobiles: ΧΡΗΣΙΜΑ
Σύνδεσμοι προς ιστοτόπους που προτείνουμε.
e-mobiles: Web Mall
Ένα δίκτυο από ιστοτόπους - οδηγούς, που καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, από προσφορές σε καταναλωτικά προϊόντα, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, κλπ. μέχρι ειδησεογραφία, δελτία πρόγνωσης καιρού, διαδικτυακά λεξικά και σχολές μουσικής.

                                                                                                                                                      


                                                                                                                                                      

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ WEB MALL