e-mobiles: Άρθρα

                                                                                                                                                      
e-mobiles: ΑΡΘΡΑ
Άρθρα, κείμενα, υποδείξεις και στατιστικές  για τo Κινητό Τηλέφωνο, την Κινητή Τηλεφωνία, τα Μέσα  Κοινωνικής Δικτύωσης, το Διαδίκτυο και τον Παγκόσμιο Ιστό.
                                                                                                                                                      Είναι γεγονός!
Το κινητό τηλέφωνο αποτελεί πλέον τη βασικότερη και πρακτικά την πιό απαραίτητη ηλεκτρονική συσκευή στην καθημερινή δραστηριότητά μας. Ταυτόχρονα η ταχύτατη τεχνολογική εξελιξή του και η ραγδαία ανάπτυξη της αγοράς στον τομέα αυτό τοποθετούν το Κινητό Τηλέφωνο, την Κινητή Τηλεφωνία και το Kινητό Ίντερνετ (Mobile Internet) στις πρώτες θέσεις της ανάγκης για ενημέρωση. Η έρευνα και η πληροφόρηση σχετικά με την απόκτηση, τη χρήση και τη συντήρηση Κινητού Τηλεφώνου ή Tablet, η παρακολούθηση των εξελίξεων στο χώρο των εταιρειών κατασκευής Κινητών Τηλεφώνων και Tablets και των εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας, και η ενημέρωση για τα καστήματα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών σχετικών με το Κινητό Τηλέφωνο, το Kινητό Ίντερνετ (Mobile Internet) και την Κινητή Τηλεφωνία, είναι ο στόχος του e-mobiles.

                                                                                                                                                      
ΑΡΘΡΑ: ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ


     Η Apple παρουσιάζει το iPhone 6
Η Apple ανακοίνωσε, στην ετήσια, ειδική εκδήλωση που οργανώνει για τα μέσα ενημέρωσης, την κυκλοφορία του iPhone 6 σε δύο τύπους: Το 4.7 ιντσών iPhone 6 και το 5,5 ιντσών iPhone 6 Plus.

     Διαλέγοντας κινητό τηλέφωνο Smartphone - Το λειτουργικό σύστημα
Τα κυριότερα λειτουργικά συστήματα για κινητά τηλέφωνα Smartphones. Πλεονεκτήματα, αδυναμίες και τα κινητά τηλέφωνα που τα χρησιμοποιούν.

     Διαλέγοντας κινητό τηλέφωνο Smartphone - Η συσκευή
Τί να προσέξουμε διαλέγοντας τη συσκευή για το νέο μας κινητό τηλέφωνο Smartphone.

Σημαντικά σημεία της συσκευής και του λογισμικού που πρέπει να ελέγξουμε αν αποφασίσουμε να αγοράσουμε μεταχειρισμένο κινητό τηλέφωνο.

Συστάσεις και υποδείξεις για τη σωστή φόρτιση της μπαταρίας του κινητού τηλεφώνου και την επιμήκυνση της διάρκειας λειτουργίας του ανά φόρτιση.
Το χρηματικό ποσό που μπορούν να διαθέσουν οι περισσότεροι καταναλωτές για ηλεκτρονικές συσκευές (smartphone, tablet, laptop, desktop) εν μέσω οικονομικής κρίσης, είναι περιορισμένο. Ας αναρωτηθούμε...
Στήν εποχή μας, που τα γεγονότα και οι εξελίξεις είναι αδύνατον να γίνουν αντιληπτά εμπειρικά, οι αριθμοί ίσως μπορούν να δώσουν μία εικόνα σαφέστερη από τα κείμενα και τις συζητήσεις.
Είναι επικίνδυνη η οδήγηση με παράλληλη χρήση του κινητού τηλεφώνου; Είναι παράνομη; Τί προβλέπει ο Νόμος;
Οι τεχνολογικές εξελίξεις έδωσαν λύσεις σε πολλά προβλήματα του ανθρώπινου είδους, δημιουργώντας όμως ταυτόχρονα καινούρια προβλήματα. Το κινητό τηλέφωνο δεν πρόκειται να αποτελέσει εξαίρεση.

     Black Screen of Death – Η Μαύρη Οθόνη του Θανάτου
Δεν θα αναφερθούμε σε reset, reboot, Ctrl+Alt+Delete και πάτημα του sleep και του home ταυτόχρονα για 10 δευτερόλεπτα, αλλά θα πούμε λίγα λόγια για τη Μαύρη Οθόνη του Θανάτου, The Black Screen of Death, που εμφανίζεται μέσα στο μυαλό μας μόλις αντικρίσουμε την αντίστοιχη της συσκευής μας.

     Boeing Black smartphone - Το κινητό των μυστικών πρακτόρων
Η Boeing που ήδη παρέχει ασφαλείς επικοινωνίες για τους υπαλλήλους της κυβέρνησης των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου, κατασκεύασε το Black smartphone - Το κινητό των μυστικών πρακτόρων.

                                                                                                                                                      
ΑΡΘΡΑ: ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media), όπως το Facebook, το Twitter, το Youtube ή το Pinterest, αποτελούν τους "δρόμους", τις "πλατείες", τις "αίθουσες" και τα "δωμάτια" του Κυβερνοχώρου αλλά η αίσθηση του δημόσιου χώρου που μας δημιουργούν  είναι ψευδής.

     Kαφενείο το "Facebook"
Το Facebook είναι χωρίς αμφιβολία το δημοφιλέστερο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης παγκοσμίως. Στην Ελλάδα όμως η κυριαρχία του είναι συντριπτική.

     Κινητό Τηλέφωνο - Κινητό Ίντερνετ ή Τί κοινό έχουν οι Έλληνες με τους Κινέζους
Go Mobile: Οι Ελληνίδες, οι Έλληνες, το Κινητό Τηλέφωνο και το Κινητό Ίντερνετ. Οι στατιστικές της Google αποκαλύπτουν την καθημερινότητά μας και σχεδιάζουν το εθνικό μας προφίλ.

     Παγκόσμιος Πόλεμος στο Διαδίκτυο
Οι πόλεμοι έχουν πάντα οικονομικά κίνητρα. Το Ίντερνετ αποτελεί ένα χώρο παγκόσμιων οικονομικών συγκρούσεων και όχι μόνο.

     Διαδίκτυο και Παγκόσμιος Ιστός: Άσπρο, Μαύρο και Γκρίζες Ζώνες
Το Διαδίκτυο και ο Παγκόσμιος Ιστός που πριν από μερικές δεκαετίες αποτελούσαν μέρος των οραματισμών μερικών πρωτοπόρων, είναι πλέον μια απαραίτητη υποδομή και λειτουργία. Τί συμβαίνει όμως με το περιεχόμενο αυτού του ηλεκτρονικού "δούναι και λαβείν";

     Δωρεάν στο διαδίκτυο
Στο διαδίκτυο υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ιστοτόπων που προσφέρουν δωρεάν προϊόντα και υπηρεσίες. Πως μπορούμε να βρούμε και να εκμεταλλευτούμε αυτές τις ευκαιρίες μέσα στον γεμάτο παγίδες λαβύρινθο του Ίντερνετ;

     Πώς να ελέγξουμε την αξιοπιστία ενός ιστοτόπου;
Είναι απολύτως απαραίτητο, όταν επισκεπτόμαστε έναν ιστότοπο για πρώτη φορα, να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις (απάτη, ιούς, spam, malware κ.λπ.).

                                                                                                                                                      


                                                                                                                                                      

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ WEB MALL